Cajun-mausteseos
Cajun-keittiö perustuu suointiaanien ruokakulttuuriin, jota suositaan Louisianassa. Cajunkeittiössä pataan kelpaavat käärmeet, alligaattorit ja sammakot siinä missä kanitkin. Oleellista on saaliin maustaminen voimallisesti. Mauste sopii myös kalalle.
Ainekset
Cajun-mausteseos
- 2 rkl paprikajauhetta
- 1 1/2 rkl jauhettua timjamia
- 1 rkl valkosipulijauhetta
- 1 rkl sellerisuolaa
- 1 rkl cayennepippuria
- 2 tl valkopippuria
- 2 tl jauhettua mustapippuria
Valmistusohje
Cajun-mausteseos tehdään näin:
1. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita hyvin.
2. Ripota cajun-mausteseos sellaisenaan ruokiin tai hiero grillattavien ruokien pintaan.
Virittäydy cajun-keittiön makumaailmaan. Kokeile myös rapuja cajun-tyyliin tai cajunpataa.
Katso myös Kotiliesi.fi: Cajunmaustettu Tomahawk-pihvi ja savusalsaa
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous