Reseptit

Chilivoi

Chilivoi sopii naudan, porsaan, kasvisten ja kalan kanssa.

Teksti:
Sirkka Hirvonen
Kuvat:
Jorma Marstio

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

10

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Chilivoi

  • 1-2 punaista chiliä
  • 2 rkl hienonnettua tuoretta persiljaa
  • 250 g pehmeää voita

Valmistusohje

Chilivoi tehdään näin:

1. Halkaise chilit, poista siemenet ja hienonna.

2. Sekoita hienonnettu chili ja persilja pehmeän voin joukkoon.

3. Muotoile chilivoi tangoksi, kääri voipaperiin ja anna kovettua jääkaapissa.

4. Tarjoa chilivoi erilaisten grilliruokien höysteenä.

Saatat pitää myös uusien perunoiden kanssa maistuvasta vaahdotetusta voista, tai täpäkästä yrtti-wasabiboista.

Lue myös Kotiliesi.fi: Maustettu voi x 3

X