Chilivoi
Chilivoi sopii naudan, porsaan, kasvisten ja kalan kanssa.
Ainekset
Chilivoi
- 1-2 punaista chiliä
- 2 rkl hienonnettua tuoretta persiljaa
- 250 g pehmeää voita
Valmistusohje
Chilivoi tehdään näin:
1. Halkaise chilit, poista siemenet ja hienonna.
2. Sekoita hienonnettu chili ja persilja pehmeän voin joukkoon.
3. Muotoile chilivoi tangoksi, kääri voipaperiin ja anna kovettua jääkaapissa.
4. Tarjoa chilivoi erilaisten grilliruokien höysteenä.
Saatat pitää myös uusien perunoiden kanssa maistuvasta vaahdotetusta voista, tai täpäkästä yrtti-wasabiboista.
Lue myös Kotiliesi.fi: Maustettu voi x 3
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous