Fenkoli-rucolasalaatti
Fenkoli-rucolasalaatti täydentää esimerkiksi karitsan ulkofileestä valmistetun lammascarpaccion.
Ainekset
- 1 fenkoli
- 1-2 ruukkua rucolaa
- basilikanlehtiä
Kastike
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl viinietikkaa
- 1/2 raastettua valkosipulinkynttä
- sormisuolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
1. Poista fenkolista kova kanta. Leikkaa fenkoli hyvin ohuiksi suikaleiksi.
2. Sekoita kastikeainekset salaattikulhossa. Lisää rucola, fenkoli ja basilikanlehdet hetki ennen tarjoamista.
3. Kääntele salaatti sekaisin.
Tarjoa salaatti esimerkiksi lammascarpaccion ja vuohenjuustokastikkeen kanssa.
Lisää raikkaita lisukesalaatteja:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous