Reseptit

Fenkoli-rucolasalaatti

Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Mirva Kakko

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos
Fenkoli-rucolasalaatti täydentää esimerkiksi karitsan ulkofileestä valmistetun lammascarpaccion.

Ainekset

1 fenkoli
1-2 ruukkua rucolaa
basilikanlehtiä

Kastike

2 rkl oliiviöljyä
1 rkl viinietikkaa
1/2 raastettua valkosipulinkynttä
sormisuolaa
mustapippuria

Valmistusohje

1. Poista fenkolista kova kanta. Leikkaa fenkoli hyvin ohuiksi suikaleiksi.

2. Sekoita kastikeainekset salaattikulhossa. Lisää rucola, fenkoli ja basilikanlehdet hetki ennen tarjoamista.

3. Kääntele salaatti sekaisin.

Tarjoa salaatti esimerkiksi lammascarpaccion ja vuohenjuustokastikkeen kanssa.

Lisää raikkaita lisukesalaatteja:

yrtti-rucolasalaatti

Yrtti-rucolasalaatti

fenkoli-retiisisalaatti

Fenkoli-retiisisalaatti

appelsiini-fenkolisalaatti

Appelsiini-fenkolisalaatti

Kotiliesi.fi: Fenkolisalaatti ja jogurttikastike

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme