feta-vesimelonisalaatti
Reseptit

Feta-vesimelonisalaatti

Feta-vesimelonisalaatti on yksinkertainen, mutta raikas. Kun vesimeloni, piparjuuri ja feta yhdistetään, syntyy ihanan pirteä salaatti.
Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Tommi Tuomi / Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Feta-vesimelonisalaatti

  • 400 g vesimelonia kuutioina
  • 1/2 dl hienonnettua persiljaa
  • 1/2 dl hienonnettua minttua
  • 1 1/2-2 rkl raastettua piparjuurta
  • 100 g fetajuustoa

Kastike

  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 2 tl hunajaa
  • 1/4 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria

Valmistusohje

Feta-vesimelonisalaatti tehdään helposti näin:

1. Kääntele kulhossa vesimelonikuutiot, hienonnetut yrtit ja piparjuuri keskenään.

2. Sekoita kastikkeen ainekset erillisessä kulhossa ja kaada salaatin joukkoon.

3. Murenna päälle fetajuusto ja tarjoa heti.

4. Feta-vesimelonisalaatti sopii alkuruoaksi tai lisukkeeksi vaikkapa paistetulle tai grillatulle kalalle.

Katso myös: Ruokaisa vesimelonisalaatti

Katso myös Kotiliesi.fi: Veikeä vesimeloni – poimi 5 vallatonta ja virkistävää ideaa!

X