Feta-vesimelonisalaatti
Feta-vesimelonisalaatti on yksinkertainen, mutta raikas. Kun vesimeloni, piparjuuri ja feta yhdistetään, syntyy ihanan pirteä salaatti.
Ainekset
Feta-vesimelonisalaatti
- 400 g vesimelonia kuutioina
- 1/2 dl hienonnettua persiljaa
- 1/2 dl hienonnettua minttua
- 1 1/2-2 rkl raastettua piparjuurta
- 100 g fetajuustoa
Kastike
- 3 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl sitruunamehua
- 2 tl hunajaa
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
Valmistusohje
Feta-vesimelonisalaatti tehdään helposti näin:
1. Kääntele kulhossa vesimelonikuutiot, hienonnetut yrtit ja piparjuuri keskenään.
2. Sekoita kastikkeen ainekset erillisessä kulhossa ja kaada salaatin joukkoon.
3. Murenna päälle fetajuusto ja tarjoa heti.
4. Feta-vesimelonisalaatti sopii alkuruoaksi tai lisukkeeksi vaikkapa paistetulle tai grillatulle kalalle.
Katso myös: Ruokaisa vesimelonisalaatti
Katso myös Kotiliesi.fi: Veikeä vesimeloni – poimi 5 vallatonta ja virkistävää ideaa!
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous