Grillattu tonnikala
Grillattu tonnikala kypsyy nopeasti: sille ei saa muuta kuin juuri ”näyttää” grilliä, sillä aivan kypsänä kala on käytännössä pilalla; sen upea rakenne on mennyttä.
Ainekset
Grillattu tonnikala
- 600-700 g tonnikalafileetä
- 1 nippu timjamia
- 1 dl oliiviöljyä
- mustapippuria myllystä
- maldon-suolaa
Valmistusohje
Grillattu tonnikala valmistuu helposti näin:
Leikkaa tonnikalafileestä pihvejä. Laita ne vuokaan ja silppua päälle runsaasti tuoretta timjamia. Lorauta päälle vielä oliiviöljyä ja mausta mustapippurilla ja suolalla. Laita kylmään ainakin pariksi tunniksi.
Grillaa tonnikalapihvit kuumalla grillillä hyvin nopeasti. Jätä mediumiksi sisältä.
Vinkki: Tarjoile grillattu tonnikala siivutettuna rucola- tai yrttipediltä tai itse leivotun tortillan , avokadon, limetin ja tulisen salsan kanssa.
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin teet grillatun lohen mausteisessa kastikkeessa
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous