Grillatut jättikatkaravunpyrstöt
Jättikatkaravunpyrstöt maistuvat salsan ja salaatin kera.
Ainekset
- 500 g jättikatkaravunpyrstöjä
- 3-5 valkosipulinkynttä
- ½ ruukkua basilikaa
- ½ dl öljyä
- 1 sitruunan mehu
- maustettua sormisuolaa
Valmistusohje
Pane jättikatkaravunpyrstöt kulhoon.
Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Hienonna basilika. Sekoita valkosipuli, basilika, öljy ja sitruunamehu tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa. Kaada seos ravunpyrstöjen päälle ja sekoita hyvin. Anna maustua viileässä noin tunnin ajan.
Grillaa ravunpyrstöjä muutama minuutti, kunnes ne ovat kauniin värisiä ja tulikuumia.
Tarjoa raikkaan salaatin ja kurkkusalsan kanssa.
Vihje
Voit pujottaa ravunpyrstöt vartaisiin ennen grillausta, jolloin niitä on helppo käännellä.
Kommentit
lökhlöikhjöoih
Kommentit
lökhlöikhjöoih
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous