Grillatut makkarat ja perunanyytit
Grillatut makkarat maistuvat viherpippurisulatejuustolla höystettyjen perunanyyttien kanssa.
Ainekset
- 4 grillimakkaraa
Perunanyytit:
- 8-12 keitettyä uutta perunaa
- 250 g viherpippurisulatejuustoa
- 4 kevät- tai nippusipulia
Lisäksi:
- 4 kaksinkertaista folioarkkia
Valmistusohje
Grillatut makkarat ja perunanyytit valmistetaan näin:
- Tee ensin nyytit. Leikkaa perunat ja sulatejuusto viipaleiksi. Leikkaa sipulit renkaiksi. Levitä perunat, juusto ja sipulit kerroksittain folioarkkien päälle. Sulje foliot nyyteiksi ja nosta ne grilliin. Kypsennä noin 10 minuuttia.
- Tee makkaroihin terävällä veitsellä syvät viillot. Nosta makkarat nyyttien vierelle grilliin ja kypsennä makkaroita silloin tällöin käännellen tai kunnes makkarat ovat kauniin värisiä ja sisältä tulikuumia.
- Avaa nyytit ja nosta grillatut makkarat muiden aineiden päälle.
Vinkki: Voit panna makkarat perunapedille nyyttien sisään kuumenemaan, mutta silloin ne eivät saa pintaan väriä.
Lisää helppoja grilliherkkuja:
Hampurilaiset grillissä
Grillattua bataattia ja minttu-korianterikastiketta
Grillattua fetajuustoa ja pikkuporkkanoita
Katso myös Kotiliesi.fi: Ulkofileevartaat
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous