Hapankaali-ramenkeitto
Ramenkeiton sielu on hyvin tehty liemi. Lisänä on aina myös nuudeleita, muut sattumat voi valita mielensä mukaan.
Ainekset
Hapankaali-ramenkeitto:
- 2 kananmunaa
- 100 g nuudeleita
- 6 dl vettä
- 2 pussia misotahnaa
- 1 rkl soijakastiketta
- 1 rkl silputtua inkivääriä
- 50 g herkkusieniä
- 100 g parsakaalia
- 1 kevätsipulia
- 1 dl hapankaalia
- 1 dl babypinaattia
Valmistusohje
1. Keitä kananmunia 7 minuuttia. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää misotahna, soijakastike ja inkiväärisilppu. Anna liemen hautua sillä välin, kun pilkot kasvikset.
2. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Jaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi, silppua kevätsipuli.
3. Lisää herkkusienet ja parsakaalit liemeen, keitä 2 minuuttia. Jaa nuudelit, hapankaali ja pinaatti kulhojen pohjalle. Kauho päälle keitto ja lisää pinnalle puolitetut munat ja silputtu kevätsipuli.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous