Hedelmäkeitto
Hedelmäkeitto sopii välipaloihin ja jälkiruokiin. Tällä reseptillä valmistat sen itse.
Ainekset
- 1-2 päärynää tai omenaa
- 200 g säilykepersikoita mehussa
- 1 vaniljatanko
- 5 dl omena- tai päärynämehua
- 1.5 rkl perunajauhoja
- 1-2 rkl sokeria
Valmistusohje
1. Pilko päärynä ja persikat.
2. Mittaa kattilaan 4 dl mehua ja keitä siinä päärynäviipaleita sekä auki leikattua vaniljatankoa noin 5 minuuttia.
3. Sekoita perunajauhot 1 dl:aan mehua ja kaada sekoittaen keittoon, kunnes liemi saostuu. Ota kattila pois liedeltä.
4. Lisää persikkaviipaleet ja mausta sokerilla. Tarvittaessa rapsuta vaniljatangon sisustaa keittoon.
5. Annostele kulhoihin ja tarjoa lämpimänä tai kylmänä.
560 kJ (130 kcal) annos
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous