Hunajainen kananpoika
Tämä makeapintainen kananpoika vie kielen.
Ainekset
- 1 kokonainen tuore broileri (tai 2 sulatettua kevätkananpoikaa)
Marinadi
- 4 rkl juoksevaa hunajaa
- 2 sentin pala inkivääriä raastettuna
- 1 tl kurkumaa
- 1 limetin mehu
- 3 rkl öljyä
- 1 tl suolaa
- mustapippuria
Vuokaan
- 2 rkl voita
- 1 dl kanalientä
Valmistusohje
Sunnuntaiaterian ässä, makeapintainen kananpoika maistuu punajuuriohraton kanssa.
1. Sekoita marinadiainekset keskenään ja sivele sillä lintu/linnut kauttaaltaan. Anna maustua vähintään 3 tuntia tai vaikka seuraavaan päivään.
2. Kuumenna uuni 190-asteiseksi. Pane broileri uunivuokaan, Lisää pohjalle kanaliemi ja voi nokareina linnun pintaan. Kypsennä 1 tunti välillä liemellä voidellen.
3. Jos haluat broilerin pinnasta todella paahteisen, kytke lopuksi uunin grillivastukset päälle ja paahda pari minuuttia.
Lisää reseptejä kananpojasta:
Kananpoikaa ja kasviksia intialaisittain
Kananpoikaa valkoviinissä
Kotiliesi.fi: Omenalla täytetty kananpoika
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous