Hyvä marjakiisseli
Kun marjat lisätään valmiiseen kiisseliin, niissä säilyvät kaikki tärkeät vitamiinit.
Ainekset
- 1 l hyvää marjamehua
- 3 rkl perunajauhoja
- 2‒3 rkl sokeria tarvittaessa
- 0,5 l kotimaisia marjoja
Valmistusohje
1. Ota mehusta sivuun 1 dl ja sekoita siihen perunajauhot.
2. Kaada loput mehusta kattilaan ja lisää mehu-perunajauhoseosjoukkoon hyvin vispilöiden. Lisää mehun makeudesta riippuen tarvittaessa sokeria. Kuumennaseos kiehuvaksi koko ajan vispilällä sekoittaen. Kun seos kiehahtaa, älä sekoita enää.
3. Nosta kattila liedeltä ja jäähdytä.
4. Puhdista tuoreet marjat ja jaa ne annosmaljoihin. Lisää marjojen päälle kiisseliä ja tarjoile.
Katso myös:
Marja-jogurttiherkku, Ruoka.fi
Hedelmä-marjasmoothie, Ruoka.fi
Marjajäädyke, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous