Jauheliha−kasvislaatikko
Jauheliha-kasvislaatikko valmistuu helposti pakastekasviksista. Vain jauheliha-kasvislaatikon kypsentäminen vie aikaa, mutta sekin noin 40 minuuttia.
Ainekset
- 200 g jauhelihaa
- 375 g peruna−keittokasviksia
munamaito:
- 2 munaa
- 2.5 dl maustettua ruokakermaa (kolme juustoa), tavallista ruokakermaa tai maitoa
- suolaa
- valkopippuria
Valmistusohje
- Ruskista jauheliha kevyesti paistinpannussa.
- Pane kasvikset ja jauheliha pieneen voideltuun uunivuokaan.
- Riko munat kulhoon. Sekoita ruokakerma tai maito joukkoon.
- Mausta seos maun mukaan suolalla ja valkopippurilla. Kaada munamaito muiden aineiden päälle uunivuokaan.
- Kypsennä 175 asteen uuninlämmössä noin 40 minuuttia tai kunnes munamaito on hyytynyt.
- Tarjoa raastesalaatin kanssa.
Kommentit
Hei Tomi,
ikävää, ettei ruoka onnistunut odotusten mukaisesti. Runsaaseen nesteeseen ruoassa saattaa olla useampiakin syitä, kuten jäisistä pakastekasviksista vapautuva neste tai liian lyhyt paistoaika. Ruoan on hyvä antaa myös vetäytyä riittävän kauan.
Terveisin,
Emmi Ruoka.fi:n toimituksesta
Kommentit
Todella surkea resepti. Tein täysin ohjeiden mukaisesti ja sain vuoallisen nesteessä lilluvaa ja mautonta ruokaa. En kyllä suosittele kenellekään, tie pettymykseen on varma. Älkää lähtekö tuhlaamaan tähän hyviä raaka-aineita.
Hei Tomi,
ikävää, ettei ruoka onnistunut odotusten mukaisesti. Runsaaseen nesteeseen ruoassa saattaa olla useampiakin syitä, kuten jäisistä pakastekasviksista vapautuva neste tai liian lyhyt paistoaika. Ruoan on hyvä antaa myös vetäytyä riittävän kauan.
Terveisin,
Emmi Ruoka.fi:n toimituksesta
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous