Juureswaldorf
Juureswaldorf on mukaelma tutusta klassikosta. Nyt se tehdään syyssadon parhaista juureksista ja raikastetaan omenalla.
Ainekset
Juureswaldorf
- 200 g juuriselleriä
- 200 g porkkanaa
- 100 g palsternakkaa
- 100 g hapokasta omenaa
- 1 dl saksanpähkinöitä
Kastike
- 1 dl majoneesia
- 1 dl turkkilaista jogurttia
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 tl sokeria
- 2 tl karkeaa dijoninsinappia
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
Valmistusohje
Juureswaldorf tehdään helposti näin:
1. Kuori ja suikaloi juurekset. Suikaloi omena kuorineen. Rouhi saksanpähkinät.
2. Kääntele salaatin ainekset kulhossa keskenään.
3. Sekoita kastikkeen ainekset pienessä kulhossa ja tarkista maku.
4. Kääntele kastike salaatin joukkoon.
5. Anna maustua 15–30 minuuttia ja nauti.
Katso myös Kotiliesi.fi: Lisää juuresten käyttöä ja kokkaa maukkaat uunijuurekset, salaatti, keitto, muusi, pizza – katso 10 helppoa ohjetta
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous