Kala- ja äyriäissalaatti
Tarjoa kala- ja äyriäissalaatti tomaattiaiolin ja ranskalaisen maalaisleivän ker
Ainekset
- salaatteja (vihreä, punainen, lollo, tammenlehtisalaatti ja frisée)
- kurkkua
- tomaattia
- punaista paprikaa
- punasipulia
- cantaloupe-melonia
- parsaa
- sokeriherneitä
- 2 pannulla paistettua kampasimpukkaa
- 2 pannulla paistettua valkosipulin ja inkiväärin maustamaa scampia
- pala taimenta
kastike:
- Extra Vergine -oliiviöljyä
- appelsiinista puristettua mehua
- omenasiiderietikkaa
- maldon-suolaa
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
Pese ja puhdista salaatit ja paloittele vihannekset. Valmista kastike. Kääntele salaatinainekset kastikkeessa ja aseta lautaselle. Lisää pala savukalaa sekä pannulla paistetut scampit ja kampasimpukat. Tarjoa tomaattiaiolin ja ranskalaisen maalaisleivän kera.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous