Reseptit

Kala- ja äyriäissalaatti

Tarjoa kala- ja äyriäissalaatti tomaattiaiolin ja ranskalaisen maalaisleivän ker

Teksti:
Inga Aaltonen

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

1

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • salaatteja (vihreä, punainen, lollo, tammenlehtisalaatti ja frisée)
  • kurkkua
  • tomaattia
  • punaista paprikaa
  • punasipulia
  • cantaloupe-melonia
  • parsaa
  • sokeriherneitä
  • 2 pannulla paistettua kampasimpukkaa
  • 2 pannulla paistettua valkosipulin ja inkiväärin maustamaa scampia
  • pala taimenta

kastike:

  • Extra Vergine -oliiviöljyä
  • appelsiinista puristettua mehua
  • omenasiiderietikkaa
  • maldon-suolaa
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Pese ja puhdista salaatit ja paloittele vihannekset. Valmista kastike. Kääntele salaatinainekset kastikkeessa ja aseta lautaselle. Lisää pala savukalaa sekä pannulla paistetut scampit ja kampasimpukat. Tarjoa tomaattiaiolin ja ranskalaisen maalaisleivän kera.

X