8.5.2012

Kala- ja äyriäissalaatti

Teksti: Inga Aaltonen

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

1

Arvostelu

Ainekset

salaatteja (vihreä, punainen, lollo, tammenlehtisalaatti ja frisée)
kurkkua
tomaattia
punaista paprikaa
punasipulia
cantaloupe-melonia
parsaa
sokeriherneitä
2 pannulla paistettua kampasimpukkaa
2 pannulla paistettua valkosipulin ja inkiväärin maustamaa scampia
pala taimenta

kastike:

Extra Vergine -oliiviöljyä
appelsiinista puristettua mehua
omenasiiderietikkaa
maldon-suolaa
mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Pese ja puhdista salaatit ja paloittele vihannekset. Valmista kastike. Kääntele salaatinainekset kastikkeessa ja aseta lautaselle. Lisää pala savukalaa sekä pannulla paistetut scampit ja kampasimpukat. Tarjoa tomaattiaiolin ja ranskalaisen maalaisleivän kera.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi