Reseptit

Kananrintaa ja mustapapusalaattia

12.8.2014 Teksti: Katri Schröder Kuvat: Seppo Saarentola

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

4

Arvostelu

Tämän ruoan juju on lisukkeessa. Mustapavuista, maissista ja avokadosta koottu salaatti tuo arkiseen broileriinkin ripauksen fiestatunnelmaa.

Ainekset

4 broilerin ohutleikettä
1 tl rouhittua tulista suolatonta chilimaustetta
ripaus suolaa

salaatti:

1 kypsä avokado
1 limetin mehu
1 prk esikeitettyjä mustapapuja
200 g pakastemaissia
1 punainen paprika
1 pieni punasipuli
2 rkl rypsiöljyä
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
tuoretta korianteria

Valmistusohje

1. Grillaa broilerinfileet molemmin puolin kypsäksi ja mausta. Anna vetäytyä folion alla salaatin teon ajan.

2. Halkaise avokado ja poista sisältä kivi. Irrota hedelmälihat kuorista ja leikkaa viipaleiksi. Purista pinnalle puolikkaan limetin mehu.

3. Valuta ja huuhtele pavut. Valuta sulaneet pakastemaissit. Halkaise paprikat, poista siemenet ja kanta. leikkaa kuutioiksi. Kuori ja viipaloi punasipuli. Sekoita salaatin ainekset kulhossa. Sekoita kastikkeeksi puolikkaan limetin mehu, öljy ja ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria. lisää hienonnettu korianteri ja kastike salaatin joukkoon. Tarjoile broilerifileiden ja avokadon kanssa.

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *