Kananrintaa ja mustapapusalaattia
Tämän ruoan juju on lisukkeessa. Mustapavuista, maissista ja avokadosta koottu salaatti tuo arkiseen broileriinkin ripauksen fiestatunnelmaa.
Ainekset
Kananrintafilee
- 4 broilerin rintafilee
- 1 tl rouhittua tulista suolatonta chilimaustetta
- ripaus suolaa
salaatti:
- 1 kypsä avokado
- 1 limetin mehu
- 1 prk esikeitettyjä mustapapuja
- 200 g pakastemaissia
- 1 punainen paprika
- 1 pieni punasipuli
- 2 rkl rypsiöljyä
- ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
- tuoretta korianteria
Valmistusohje
Kananrintafilee ja mustapapusalaatti valmistuu näin:
1. Grillaa broilerinfileet molemmin puolin kypsäksi ja mausta. Anna vetäytyä folion alla salaatin teon ajan.
2. Halkaise avokado ja poista sisältä kivi. Irrota hedelmälihat kuorista ja leikkaa viipaleiksi. Purista pinnalle puolikkaan limetin mehu.
3. Valuta ja huuhtele pavut. Valuta sulaneet pakastemaissit. Halkaise paprikat, poista siemenet ja kanta. leikkaa kuutioiksi. Kuori ja viipaloi punasipuli. Sekoita salaatin ainekset kulhossa. Sekoita kastikkeeksi puolikkaan limetin mehu, öljy ja ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria. lisää hienonnettu korianteri ja kastike salaatin joukkoon. Tarjoile kananrintafilee mustapapusalaatin kanssa.
Katso myös: Broilerinfileet uunissa
Katso myös Kotiliesi.fi: Broilerisalaatti keitetystä broilerista
Kommentit
Tiedätteköhän itsekään mitä on tämä ”fiestatunnelma”?
Kommentit
Tiedätteköhän itsekään mitä on tämä ”fiestatunnelma”?
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous