
Broilerinfileet uunissa
Ainekset
Broilerinfileet uunissa:
- n. 700 g broilerin rintafileetä
- 2 rkl voisulaa
- 1 rkl öljyä
- 1 1/2 tl sormisuolaa
- 2 tl fariinisokeria
- 1 tl paprikaa rai currya
- 1/2 tl chilirouhetta
- 1/2 tl valkosipulijauhetta
- 1/2 tl mustapippurirouhetta
Valmistusohje
Broilerinfileet uunissa tehdään helposti näin:
1. Ohenna broilerinfileiden paksumpi pää noin 2 cm:n paksuiseksi kaulimella tai lihanuijan sileällä päällä hakkaamalla.
2. Laita kanafileet uunivuokaan tai -pellille leivinpaperin päälle. Sivele fileet rasvalla. Sekoita mausteet keskenään ja ripottele fileiden pinnalle. Anna maustua huoneenlämmössä noin 30 minuuttia.
3. Kypsennä broilerinfileet uunissa 225-asteessa. Kanafileet kypsyvät noin 15–20 minuutissa. Peitä broilerin rintafileet löyhästi foliolla tai leivinpaperilla ja anna vetäytyä 10–15 minuuttia ennen viipalointia.
Vinkki: keventäjä voi jättää kokonaan voin pois.
Katso myös: Chimichurri-broileri
Katso myös Kotiliesi.fi: Broilerin fileesuikale, koipireisi vai paistileike? – Katso, mikä sopii mihinkin ruokaan
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous