24.4.2012

Kantarellipyttipannu

Teksti: Visa Nurmi

Valmistusaika

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

7-8 keitettyä kiinteää perunaa (siikli, nicola tms)
200 g savustettua porsaankylkeä
0.5 l kantarelleja
2 rkl voita
suolaa
mustapippuria

Valmistusohje

Kuori suolavedessä keitetyt jäähtyneet perunat. Pilko ne sentin kokoisiksi kuutioiksi.

Pilko samoin porsaankylki lihaisilta osiltaan.

Paista possun kylki omassa rasvassaan. Paista sen jälkeen perunat voissa (jos possunrasvaa ei ole enää pannulla).

Paista sen jälkeen kantarellit.

Yhdistä kaikki samalle pannulle, kuumenna ja mausta suolalla sekä pippurilla.

Jotkut tykkäävät muhentaa koko paistoksen vielä kermassa ennen tarjoilua…

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *