Karitsa-tartar puolukalla
Puolukat antavat karitsalle makua ja näköä tässä Kira Åkerströmin resepissä. Karitsa on yksi Masterchef-kokki Kiran lempiraaka-aineita, sitä hän on rakastanut lapsuudesta saakka.
Ainekset
Karitsa-tartar puolukalla
- 200 g putsattua karitsan ulkofilettä
- suolaa
- pippuria
- 0.5 dl tuoreita puolukoita (pakaste käy myös hyvin)
- (sokeria)
- 0.5 dl raastettua pecorinojuustoa
Lisäksi:
- paahdettua, rapeaa maalaisleipää
Valmistusohje
Karitsa-tartar puolukalla tehdään masterchef-kokin ohjeella näin:
1. Putsaa karitsan ulkofileet kaikista jänteistä. Leikkaa karitsa mahdollisimman pieniksi paloiksi. Mausta liha suolalla ja mustapippurilla.
2. Kasaa annokset lautasille, koristele puolukoilla ja pecorinoraasteella. Tarjoile karitsa-tartar rapean paahdetun leivän kanssa. Voit halutessasi makeuttaa puolukoita sokerilla, mutta tämä ei ole välttämätöntä.
Lue lisää: Kiran keittiössä: karitsaa kaikilla mausteilla
Katso myös Kotilieisi.fi: Karitsanliha sopii arkeen ja juhlaan
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous