Reseptit

Katkarapuleipä

8.5.2012 Teksti: Anna.fi

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

8

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

500 g kuorellisia katkaravunpyrstöjä, pakastettuja tai tuoreita
1-5 valkosipulin kynttä (tai maun mukaan)
2 purkkia (á 150 g) ranskankermaa
5 rkl majoneesia
ripaus cayennenpippuria
runsaasti tilliä

Paistamiseen

voita

Lisäksi

vaaleaa maalaisleipää tai paahtoleipää
100 g muikun mätiä

Valmistusohje

1. Kuori (sulatetut) katkaravun pyrstöt ja aja pikaisesti tehosekoittimella tai hakkaa veitsellä karkeaksi silpuksi. Sekoita katkarapujen joukkoon murskatut valkosipulin kynnet, ranskankerma, majoneesi, hienonnettu tilli sekä cayennenpippuri.

2. Paista leipäviipaleet kevyesti voissa. Levitä jäähtyneille leiville katkarapuherkkua ja koristele muikun mädillä ja tillillä.

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme