Katkarapusalaatti
Katkarapusalaatti antaa puhtia päivään. Halutessasi voit vaihtaa katkaravut tonnikalaan.
Ainekset
Katkarapusalaatti
- 300 g katkarapuja
- 200 g rapeaa salaattia
- 100 g herneitä (pakaste)
- 100 g maissia (pakaste)
- 1 vihreä omena
- muutama sitruunamelissanlehti
Kastike
- 2 rkl rypsiöljyä
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 rkl vettä
- 1 tl hunajaa
- veitsenkärjellinen suolaa
- veitsenkärjellinen pippuria
Valmistusohje
Katkarapusalaatti tehdään näin helposti:
1. Sulata katkaravut pakkauksen oheen mukaan ja valuta ne. Sulata myös herneet ja maissi. Revi salaatti hienoiksi suikaleiksi sekä pese ja viipaloi omena.
2. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.
3. Sekoita kulhossa salaattiainekset ja kastike keskenään ja nauti katkarapusalaatti heti täysjyväpatongin kanssa.
Vinkki: Käytä katkarapujen tilalla tonnikalaa.
Yksi annos katkarapusalaattia sisältää 900 kj/220 kcal.
Saatat pitää myös avokadotahnan kanssa tarjottavasta verigreippi-katkarapusalaatista, avokado-katkarapusalaatista tai mausteisesta katkarapusalaatista.
Katso myös Kotiliesi.fi: Katkaravut sopivat arkeen ja juhlaan – nappaa talteen 9 makoisaa ohjetta
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous