Kermavaahtoa ja grillattua aprikoosia
Kesän helpoin jälkiruoka on tässä. Grillattua aprikoosia ja kermavaahtoa, yksinkertaista ja ihanaa. Kokeile grillissä myös nektariinia, persikkaa ja luumuja.
Ainekset
Grillatut persikat:
- 500 g aprikooseja
- 50 g voita
- 3 rkl tummaa siirappia
- ripaus kanelia
Kermavaahto:
- 2 dl vispikermaa
- 1 rkl tomusokeria
- 2 tl vaniljasokeria
Valmistusohje
1. Puolita aprikoosit ja poista kivet. Grillaa aprikooseihin väriä ja makua mutta jätä niihin vielä purutuntumaa.
2. Sulata kattilassa voi ja siirappi, anna kiehahtaa ja maustakanelilla. Pyöräytä grillatut aprikoosit seoksessa.
3. Vaahdota kerma ja mausta se sokereilla.
4. Jaa aprikoosit lautasille ja lusikoi päälle kermavaahtoa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous