Reseptit

Kermavaahtoa ja grillattua aprikoosia

5.7.2019 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Tommi Tuomi/Otavamedia

Kaupalliset yhteistyöt

Lue myös

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kesän helpoin jälkiruoka on tässä. Grillattua aprikoosia ja kermavaahtoa, yksinkertaista ja ihanaa. Kokeile grillissä myös nektariinia, persikkaa ja luumuja.

Ainekset

Grillatut persikat:

500 g aprikooseja
50 g voita
3 rkl tummaa siirappia
ripaus kanelia

Kermavaahto:

2 dl vispikermaa
1 rkl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

1. Puolita aprikoosit ja poista kivet. Grillaa aprikooseihin väriä ja makua mutta jätä niihin vielä purutuntumaa.

2. Sulata kattilassa voi ja siirappi, anna kiehahtaa ja maustakanelilla. Pyöräytä grillatut aprikoosit seoksessa.

3. Vaahdota kerma ja mausta se sokereilla.

4. Jaa aprikoosit lautasille ja lusikoi päälle kermavaahtoa.

Julkaistu aiemmin

seura

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme