Kesäkurpitsasipsit
Kesäkurpitsasipsit ovat rapeita ja koukuttavan hyviä. Astetta kevyemmät naposteluherkut valmistuvat vaivatta uunissa.
Ainekset
Kesäkurpitsasipsit
- 1 kesäkurpitsa
- 1 rkl öljyä
- 1 tl balsamicoa
- 1/4 tl hiutalesuolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Kesäkurpitsasipsit tehdään helposti näin:
1. Huuhdo kesäkurpitsa ja leikkaa se noin millin paksuisiksi viipaleiksi joko veitsellä tai mandoliinilla. Levitä viipaleet pellille leivinpaperin päälle.
2. Sipaise viipaleet öljy-balsamicoseoksella. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.
3. Kuivata sipsejä 100-asteisessa uunissa noin 2 tuntia, kunnes ne ovat kevyitä ja rapeita. Säilytä kesäkurpitsasipsit tiiviissä purkissa.
Katso myös: Ruusukaalisipsit ja avokadodippi
Katso myös Kotiliesi.fi:Lehtikaalisipsit
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous