Reseptit

Kevyt purkkijuustokakku

12.5.2017 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Mirva Kakko/Otavamedia

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

1

Arvostelu

Purkkikakku on kevyempi vaihtoehto pullalle. Kakkuun käyvät kaikenlaiset marjat ja hedelmät.

Ainekset

Kevyt purkkijuustokakku:

2-3 (kevyt)digestivekeksiä
2 dl mansikoita
1 1/2 dl paksua jogurttia
50 g kevyttuorejuustoa
tomusokeria tai makeutusjauhetta
1 rkl sitruunamehua

Valmistusohje

1. Murenna keksit. Viipaloi mansikat.

2. Sekoita jogurtti ja tuorejuusto keskenään. Makeuta jogurtti-juustoseos makusi mukaan ja mausta sitruunamehulla.

3. Pane ainekset kerroksittain kannelliseen lasipurkkiin.

Kokoa kakut näppärästi lasiin:

juustokakku lasissa

Juustokakku lasissa

juustokakut lasissa

Juustokakut lasissa

superhelppo mansikkatiramisu

Superhelppo mansikkatiramisu

Kotiliesi.fi: Synttärikakku lasissa

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme