Kookospinaatti
Kookospinaatin maku on yllättävä ja monikerroksinen. Maun tasoittajaksi sopii keitetty riisi.
Ainekset
Kookospinaatti
- 300 g tuoretta pinaattia
- 1 sipuli
- 4 valkosipulinkynttä
- 1 tl chiliä
- 2 rkl rypsiöljyä
- 1 tölkki kookosmaitoa
- 1 1/2 tl suolaa
- 1/6 tl muskottia
- 1 dl (paahdettuja) maapähkinöitä
Valmistusohje
Kookospinaatti valmistuu helposti näin:
1. Ryöppää pinaatti vähässä vedessä, valuta hyvin. Suikaloi sipuli, silppua valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä. Lisää chili ja pinaatti. Anna hautua hetki.
2. Lisää kookosmaito ja mausta ruoka. Kuumenna. Viimeistele kookospinaatti ripottelemalla sen pinnalle maapähkinöitä ja tarjoa keitetyn riisin kanssa.
Lue myös: Syvän vihreä parsakaali on terveellinen ja maukas – katso parhaat reseptit
Lue myös Kotiliesi.fi: Pinaatti on monipuolinen terveysruoka – katso käyttövinkit ja herkulliset reseptit
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous