
Korealainen karamellipossu
Ainekset
- 700–800 g porsaan kasleria
- 1 rkl seesamiöljyä
- 4 kevätsipulia
- 4 hienonnettua valkosipulinkynttä
- 2 vihreää chiliä
- 1 dl chilitahnaa
- 3 rkl fariinisokeria
- 3 rkl soijaa
- mustapippuria
Valmistusohje
1. Leikkaa kasleri pieniksi kuutioiksi. Silppua sipulit, hienonna valkosipulinkynnet, viipaloi chilit.
2. Kuumenna vokki ja pane kaikki ainekset yhtäaikaa pannulle. Kuumenna hyvällä lämmöllä välillä sekoitellen noin 20 minuuttia tai kunnes neste on haihtunut pannulta, liha on kypsää ja sokeri hieman karamellisoitunut. Tarjoa possu riisin ja pikapaistettujen vihannesten kanssa.
Kommentit
Hyvää oli…
Tehdään toistekin..
Kommentit
Hyvää oli…
Tehdään toistekin..
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous