
Korealainen karamellipossu
Karamellipossua voi nauttia syömäpuikoilla riisin kanssa tai sormiruokana shiso- tai salaatinlehtiin kääräistynä.
Tuunaa jouluruokien tähteistä ihan uudenlaisia herkkuja. Joulukinkun rippeistä loihdit korealaista karamellipossua.
Ainekset
- 700–800 g porsaan kasleria
- 1 rkl seesamiöljyä
- 4 kevätsipulia
- 4 hienonnettua valkosipulinkynttä
- 2 vihreää chiliä
- 1 dl chilitahnaa
- 3 rkl fariinisokeria
- 3 rkl soijaa
- mustapippuria
Valmistusohje
1. Leikkaa kasleri pieniksi kuutioiksi. Silppua sipulit, hienonna valkosipulinkynnet, viipaloi chilit.
2. Kuumenna vokki ja pane kaikki ainekset yhtäaikaa pannulle. Kuumenna hyvällä lämmöllä välillä sekoitellen noin 20 minuuttia tai kunnes neste on haihtunut pannulta, liha on kypsää ja sokeri hieman karamellisoitunut. Tarjoa possu riisin ja pikapaistettujen vihannesten kanssa.
Kommentit
Morje! Mitä chilitahnaa tähän ihmiset ovat käyttäneet tai mitä kannattaisi käyttää?
Kommentit
Hyvää oli…
Tehdään toistekin..
Morje! Mitä chilitahnaa tähän ihmiset ovat käyttäneet tai mitä kannattaisi käyttää?
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous