Reseptit

Korealainen karamellipossu

6.4.2012 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Ari Heinonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Karamellipossua voi nauttia syömäpuikoilla riisin kanssa tai sormiruokana shiso- tai salaatinlehtiin kääräistynä.

Ainekset

700–800 g porsaan kasleria
1 rkl seesamiöljyä
4 kevätsipulia
4 hienonnettua valkosipulinkynttä
2 vihreää chiliä
1 dl chilitahnaa
3 rkl fariinisokeria
3 rkl soijaa
mustapippuria

Valmistusohje

1. Leikkaa kasleri pieniksi kuutioiksi. Silppua sipulit, hienonna valkosipulinkynnet, viipaloi chilit.

2. Kuumenna vokki ja pane kaikki ainekset yhtäaikaa pannulle. Kuumenna hyvällä lämmöllä välillä sekoitellen noin 20 minuuttia tai kunnes neste on haihtunut pannulta, liha on kypsää ja sokeri hieman karamellisoitunut. Tarjoa possu riisin ja pikapaistettujen vihannesten kanssa.

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *