Lehtikaalipasta pannulla
Lehtikaalipasta etsii helppoudessaan vertaistaan. Lehtikaalit paistuvat pannulla öljytilkassa valkosipulin kanssa syvän ja paahtuneen makuisiksi. Mantelit tuovat pastaan rapsakkaa purutuntumaa.
Ainekset
Lehtikaalipasta:
- 200 g gnocchipastaa
- 1 l tuoreita lehtikaalinlehtiä
- 6 valkosipulinkynttä
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl voita
- 1 dl kuorellisia manteleita
- 1 dl raastettua parmesaanijuustoa
- 1/4-1/2 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
Valmistusohje
Lehtikaalipasta tehdään helposti näin:
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
2. Kun pasta kypsyy, huuhtele lehtikaalinlehdet, poista paksu lehtiruoti ja suikaloi lehdet. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.
3. Kuumenna pannulla oliiviöljy ja voi. Lisää pannulle lehtikaali, valkosipulinkynnet ja mantelit. Paista sekoitellen viitisen minuuttia, kunnes lehtikaali on pehmeää ja hieman ruskistunut. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
4. Valuta pasta lävikössä ja kippaa lehtikaalipaistoksen joukkoon pannulle. Viimeistele lehtikaalipasta raastamalla päälle parmesaania.
Katso myös: Lehtikaali-nuudeliwokki
Katso myös Kotiliesi.fi: Lehtikaalipesto-pasta-kasvissalaatti
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous