Reseptit

Lehtikaali-nuudeliwokki

Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Tommi Tuomi/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 240 g leveitä nuudeleita
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 vihreä chilipalko
  • 200 g lehtikaalia
  • 400 g naudan paistisuikaleita
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl Sweet chili -kastiketta
  • 2 rkl maapähkinäöljyä tai seesamiöljyä
  • 1 limetin mehu
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • 1/2 dl maapähkinöitä paahdettuna

Valmistusohje

1. Liota tai keitä nuudelit pehmeiksi, valuta lävikössä.

2.Hienonna valkosipulit ja chili. Suikaloi lehtikaali.

3. Sekoita paistisuikaleiden joukkoon kulhossa soijakastike ja Sweet chili -kastike.

4. Kuumenna öljy wokkipannussa ja ruskista lihat. Lisää sipulit ja kaalisuikaleet. Paista pari minuuttia ja lisää joukkoon nuudelit. Mausta limetin mehulla ja suolalla sekä mustapippurilla.

5. Viimeistele paahdetuilla maapähkinöillä.

X