
Lehtikaali-nuudeliwokki
Lehtikaalista, nuudeleista ja naudan paistisuikaleista valmistat nopeasti ruokaisan wokin.
Ainekset
- 240 g leveitä nuudeleita
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 vihreä chilipalko
- 200 g lehtikaalia
- 400 g naudan paistisuikaleita
- 2 rkl soijakastiketta
- 2 rkl Sweet chili -kastiketta
- 2 rkl maapähkinäöljyä tai seesamiöljyä
- 1 limetin mehu
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 1/2 dl maapähkinöitä paahdettuna
Valmistusohje
1. Liota tai keitä nuudelit pehmeiksi, valuta lävikössä.
2.Hienonna valkosipulit ja chili. Suikaloi lehtikaali.
3. Sekoita paistisuikaleiden joukkoon kulhossa soijakastike ja Sweet chili -kastike.
4. Kuumenna öljy wokkipannussa ja ruskista lihat. Lisää sipulit ja kaalisuikaleet. Paista pari minuuttia ja lisää joukkoon nuudelit. Mausta limetin mehulla ja suolalla sekä mustapippurilla.
5. Viimeistele paahdetuilla maapähkinöillä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous