Meksikonkanaa ja kikhernesalaattia
Vastustamaton chilin ja suklaan yhdistelmä herättää arkisen kanasalaatin uuteen eloon. Pannulla paistetut fileepihvit mausteteaan valmiilla kaakao-chili -mausteseoksella ja tarjotaan kikherneillä tukevoitetulta kasvispediltä.
Ainekset
- 4 broilerin ohutleikettä
- 1 tl rouhittua Cacao & chili -mausteseosta (Santa Maria)
- ripaus suolaa
Kikhernesalaatti
- 1 prk (400/270 g) esikeitettyjä kikherneitä
- 1 rs (200 g) kirsikkatomaatteja
- 1 kurkku
- 1 keltainen paprika
- 1 punasipuli
- 3 rkl hienonnettua lehtipersiljaa
- 1 ps (80 g) pinjansiemeniä
Kastike
- 1 valkosipulinkynsi
- ripaus suolaa
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1.5 rkl sitruunamehua
Valmistusohje
1. Grillaa broilerinfileet molemmin puolin mehukkaan kypsiksi ja mausta. Anna vetäytyä folion alla noin 5 minuuttia.
2. Valuta kikherneet ja halkaise kirsikkatomaatit. Pilko kurkku ja paprika. Suikaloi punasipuli. Sekoita ainekset kulhossa ja lisää joukkoon hienonnettu lehtipersilja ja pinjansiemenet.
3. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi veitsen lappeella leikkuulautaa vasten. Ripottele päälle suola ja hienonna tahnaksi.
4. Kaavi tahna kulhoon ja sekoita oliiviöljyn ja sitruunamehun kanssa kastikkeeksi. Valuta salaatin joukkoon.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous