
Paahdettu parsakaalipasta
Paahdettu parsakaalipasta on arjen pelastus. Nopeatekoisen ja maukkaan pastan joukkoon voi lisätä myös muita kasviksia tai broilerisuikaleita.
Ainekset
Paahdettu parsakaalipasta
- 400 g tagliatelle -pastaa
- 1 sipuli
- 400 g parsakaalia varsineen
- 5 rkl oliiviöljyä
- 1/2 tl chililastuja
- suolaa
- mustapippuria
Tarjoiluun
- 50 g pecorinojuustoa raastettuna
- tuoretta basilikaa
Valmistusohje
Paahdettu parsakaalipasta tehdään helposti näin:
1. Laita pasta vesi kiehumaan ja keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi mutta napakaksi. Valuta hyvin.
2. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
3. Huuhtele parsakaali ja kuivaa se. Irrota varsi kukinnoista ja leikkaa se puoliksi ja sitten viipaleiksi. Paloittele kukinnot pieniksi.
4. Kuumenna oliiviöljy korkeareunaisessa paistinpannussa ja lisää sipulit. Kuullota ne pehmeiksi ja anna niiden saada hieman väriä. Lisää chililastut, paista hetki ja lisää sitten parsakaalit. Paista muutama minuutti, niin että parsakaalit pehmenevät mutta niihin jää vielä purutuntumaa.
5. Lisää pannulle valutettu kypsä pasta ja kääntele ainekset sekaisin.
6. Jaa paahdettu parsakaalipasta lautasille ja viimeistele juustoraasteella sekä tuoreella basilikalla.
Katso myös: Parsakaali-cheddarpasta
Katso myös Kotiliesi.fi: Kaali-kasviswokki
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous