Pinaatti-kinkkupannukakku
Pinaattiletut ovat monen koululaisen suosikkeja. Vaihtelua saat, kun teet pinaatista pinaatti-kinkkupannarin. Se sopii hyvin koululaisen välipalaksi. Pinaatti-kinkkupannukakku antaaa energiaa vaikka urheiluharkkoihin.
Ainekset
Pinaatti-kinkkupannukakku
- 150 g pakastepinaattia
- 8 dl maitoa
- 2 munaa
- 4 dl hiivaleipäjauhoja
- 1 dl auringonkukansiemeniä
- 150 g kinkkusuikaleita
- 1 ripaus mineraalisuolaa
- 0.5 dl öljyä
Valmistusohje
Pinaatti-kinkkupannukakku tehdään näin:
Pinaatti-kinkkupannukakku valmistuu helposti ja nopeasti leivinpaperilla päällystetyllä uunin pellillä. Se sopii mainiosti välipalaksi ennen treenejä.
1. Sulata pakastepinaatti pakkauksen ohjeen mukaan kulhossa. Sekoita pinaatti liemineen, maito ja munat keskenään. Vatkaa jauhot joukkoon niin, että saat paakuttoman seoksen. Lisää auringonkukansiemenet sekä kinkkusuikaleet ja mausta taikina mineraalisuolalla. Sekoita öljy joukkoon.
2. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
3. Voitele leivinpaperi öljyllä. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipannuun.
4. Paista pannaria 200 asteen uuninlämmössä noin puoli tuntia.
5. Nauti pinaatti-kinkkupannari maidon ja raastesalaatin tai tuoreiden vihannesten kanssa.
Kaipaatko lisää suolaisten pannukakkujen ohjeita? Kokeile vaikkapa maukasta pinaatti-kukkakaalipannaria , juurespannaria tai blinipannaria.
Katso myös Kotiliesi.fi: Pinaatti-pannarimuffinit
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous