![](https://anna.fi/awpo/img/2019/01/pinaatti_kukkakaalipannari.jpg?s=65b8d7887782bb84ee00c6f0159437aa&fit=crop)
Pinaatti-kukkakaalipannari
Kukkakaali ja pinaatti rikastavat tavallisen pannarin. Puolukkasurvos maistuu hyvältä pannarin kanssa.
Ainekset
Pinaatti-kukkakaalipannari
- 1 pss (150 g) pakastepinaattia
- 150 g kukkakaalia
- 5 dl maitoa
- 2 kananmunaa
- 2 1/2 dl vehnäjauhoja
- 1 tl suolaa
- 25 g sulatettua voita tai margariinia
Valmistusohje
Pinaatti-kukkakaalipannari tehdään näin:
Pinaatti-kukkakaalipannari valmistuu helposti ja nopeasti. Muhkeaan pannariin saa helposti pilkottua terveellisiä kasviksia koko perheelle.
1. Anna pinaatin sulaa kulhossa.
2. Irrota kukkakaali pieniksi kukinnoiksi. Höyrytä kukkakaalipaloja vähässä kiehuvassa vedessä 2–3 minuuttia. Valuta kukinnot hyvin esimerkiksi siivilässä.
3. Riko kananmunat kulhoon ja riko niiden rakenne. Sekoita munien joukkoon maito. Lisää maidon ja munien joukkoon jauhot ja yhdistä taikina pinaatin sekaan. Lisää suola ja vatkaa taikina tasaiseksi. Anna pannaritaikinan turvota rauhassa noin 15 minuuttia.
4. Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Kaada taikina laakeaan voideltuun uunivuokaan. Lisää päälle kukkakaali. Kypsennä pannaria uunin keskitasolla 25 minuuttia.
5. Tarjoa pannari pakastepuolukoista ja sokerista tehdyn puolukkasurvoksen kanssa.
Kaipaatko lisää suolaisten pannukakkujen ohjeita? Kokeile vaikkapa pizzapannaria, juurespannaria tai blinipannaria.
Katso myös Kotiliesi.fi: Pinaatti-pannarimuffinit
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous