Reseptit

Pinaatti-kukkakaalipannari

8.1.2019 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Kristiina Kurronen / Otavamedia

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kukkakaali ja pinaatti rikastavat tavallisen pannarin. Puolukkasurvos maistuu hyvältä pannarin kanssa.

Ainekset

Kukkakaali-pinaattipannari:

1 pss (150 g) pakastepinaattia
150 g kukkakaalia
5 dl maitoa
2 kananmunaa
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
25 g sulatettua voita tai margariinia

Valmistusohje

1. Anna pinaatin sulaa kulhossa.

2. Irrota kukkakaali pieniksi kukinnoiksi. Höyrytä kukkakaalipaloja vähässä kiehuvassa vedessä 2–3 minuuttia. Valuta hyvin.

3. Sekoita maito, munat ja jauhot pinaatin joukkoon. Lisää suola ja vatkaa taikina tasaiseksi. Anna turvota 15 minuuttia.

4. Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Kaada taikina laakeaan voideltuun uunivuokaan. Lisää päälle kukkakaali. Kypsennä uunin keskitasolla 25 minuuttia.

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme