
Pinaattiletut ja puolukkasurvosta
Pinaattiletut ovat parhaita, kun taikinan sekoittaa itse, ja paistaa letut voissa valurautaisessa lettupannussa.
Puolukkasurvos on pinaattilettujen luottokumppani.
Ainekset
- 5 dl täysmaitoa
- 2–3 kananmunaa
- 1 tl suolaa
- ripaus mustapippuria
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 pss/ 150 g pakastepinaattia sulatettuna
- voita paistamiseen
Lisäksi
- 200 g kotimaisia pakastepuolukoita
- 2 rkl sokeria
Valmistusohje
1. Vispilöi maidon joukkoon kananmunat, suola, mustapippuri, vehnäjauhot ja pinaatti. Jätä taikina turpoamaan hetkeksi.
2. Paista taikinasta pieniä lettuja tai isoja räiskäleitä voissa paistinpannulla.
3. Murskaa sulaneita puolukoita puukauhalla tai perunasurvimella, ja sekoita joukkoon sokeri.
4. Tarjoile rapeiden ja kuumien pinaattilettujen kanssa.
Katso myös:
Sieni-pinaattifrittata, Ruoka.fi
Pinaatti-fetavuoka, Ruoka.fi
Pinaattipapardelle vuohenjuustolla ja pähkinöillä, Kotiliesi.fi
Kommentit
Tämä on kyllä ylivoimaisesti meidän lasten suosikkia 🙂
Kommentit
Tämä on kyllä ylivoimaisesti meidän lasten suosikkia 🙂
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous