Punajuuri-pähkinäpesto
Laita ainekset tehosekoittimeen ja valmista tahnaksi. Näin helposti kuuluvat punajuuri-pähkinäpeston valmistusohjeet.
Ainekset
- 2 keitettyä punajuurta
- 1 dl pähkinöitä tai manteleita
- 1 valkosipulinkynsi
- kourallinen minttua ja korianteria
- 1/2 dl öljyä
- 2–3 rkl sitruunamehua
- suolaa, pippuria
Valmistusohje
Punajuuresta, valkosipulista ja manteleista syntyy maukas pesto. Se sopii erityisen hyvin lähi-idän tyyliin maustetun padan kaverina.
Pane ainekset tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja jauha tahnaksi. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.
Katso myös:
Helppo punajuuripyree, Ruoka.fi
Punajuuri-feta-couscous, Ruoka.fi
Punajuuripyörykät, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous