Purppuranpunainen tuorepuuro
Vatsaystävällinen tuorepuuro tehdään kaurasta ja kefiiristä, jossa on suolistoa helliviä probiootteja. Sekoita tuorepuuro illalla valmiiksi jääkaappiin, niin aamu alkaa maukkaasti.
Ainekset
Purppuranpunainen tuorepuuro:
- 4 dl kefiiriä
- 2 dl punajuurimehua
- 3 rkl vaahterasiirappia tai hunajaa
- 3 dl kaurahiutaleita
- 1 dl auringonkukansiemeniä
- 1 omena raastettuna
- ripaus suolaa
- ripaus kanelia
- ripaus inkivääriä
Valmistusohje
1. Sekoita kefiiri, punajuurimehu, vaahterasiirappi, kaurahiutaleet, siemenet ja omenaraaste keskenään kulhossa. Mausta ripauksella suolaa, kanelia ja inkivääriä.
2. Anna turvota jääkaapissa vähintään 6 tuntia.
3. Tarjoile tuorepuuron kanssa tuoreita marjoja. Valuta päälle halutessasi hunajaa tai vaahterasiirappia.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous