Reseptit

Salviavoissa paistettua pastaa

Salvian ja voin yhdistelmä tuoksuu jo paistinpannulla niin hyvältä, ettei sitä voi vastustaa. Tämä erittäin yksinkertainen ruoka maistuu taivaalliselta.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Tommi Tuomi/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Salviavoissa paistettua pastaa:

  • 2 pkt tuorepastaa (tagliatelle)
  • 100 g voita
  • 1 ruukku tuoretta salviaa
  • 50 g pecorinojuustoa raastettuna
  • ripaus mustapippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.

2. Sulata voi paistinpannulla ja lisää joukkoon salvia. Hauduta voita salvian kanssa miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.

3. Lisää joukkoon pasta ja kääntele maut hyvin sekaisin. Mausta mustapippurilla.

4. Jaa pasta lautasille ja viimeistele pecorinojuustoraasteella.

X