Reseptit

Salviavoissa paistettua pastaa

15.9.2019 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Tommi Tuomi/Otavamedia

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos
Salvian ja voin yhdistelmä tuoksuu jo paistinpannulla niin hyvältä, ettei sitä voi vastustaa. Tämä erittäin yksinkertainen ruoka maistuu taivaalliselta.

Ainekset

Salviavoissa paistettua pastaa:

2 pkt tuorepastaa (tagliatelle)
100 g voita
1 ruukku tuoretta salviaa
50 g pecorinojuustoa raastettuna
ripaus mustapippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.

2. Sulata voi paistinpannulla ja lisää joukkoon salvia. Hauduta voita salvian kanssa miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.

3. Lisää joukkoon pasta ja kääntele maut hyvin sekaisin. Mausta mustapippurilla.

4. Jaa pasta lautasille ja viimeistele pecorinojuustoraasteella.

Julkaistu aiemmin

seura

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme