juustofondue1
Reseptit

Seesamiperunat

Seesamiöljyllä sivellyt ja seesaminsiemenillä viimeistellyt seesamiperunat maistuvat juustofondueen kastettuna.
Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Tommi Tuomi

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Seesamiperunat:

  • 800 g pieniä perunoita
  • 2 rkl seesamiöljyä
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • 2 tl grillausmaustetta
  • seesaminsiemeniä

Valmistusohje

1. Pese perunat ja kuivaa ne.

2. Sekoita perunoiden joukkoon kulhossa seesamiöljy, suola, mustapippuri, grillausmauste ja seesaminsiemenet.

3. Paahda perunoita 220-asteisessa uunissa 40–45 minuuttia.

4. Tarjoile juustofonduen kaverina.

X