Reseptit

Seesamiperunat

19.9.2018 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Tommi Tuomi

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Seesamiöljyllä sivellyt ja seesaminsiemenillä viimeistellyt seesamiperunat maistuvat juustofondueen kastettuna.

Ainekset

Seesamiperunat:

800 g pieniä perunoita
2 rkl seesamiöljyä
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
2 tl grillausmaustetta
seesaminsiemeniä

Valmistusohje

1. Pese perunat ja kuivaa ne.

2. Sekoita perunoiden joukkoon kulhossa seesamiöljy, suola, mustapippuri, grillausmauste ja seesaminsiemenet.

3. Paahda perunoita 220-asteisessa uunissa 40–45 minuuttia.

4. Tarjoile juustofonduen kaverina.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme