18.6.2012

Siikaleipä

Teksti: Maarit Cederberg

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

1 tuoresuolattu siikafilee
1 punasipuli
1 tl rouhittua puna- ja mustapippuria
1 rkl suolattua mätiä
1 dl smetanaa
4 ruisleipäviipaletta

Valmistusohje

Leikkaa ruodoton kala veitsellä ohuiksi viipaleiksi.

Silppua sipuli ja sekoita smetanan sekä mädin kanssa. Mausta pippurirouheella. Ota ruisleivästä muotilla kalakuvioita (käytimme piparkakkumuottia). Sivele leiville mätismetanaa ja peitä levite kalaviipaleilla. Tällää pippuri kalalle silmäksi.

Tarjoa kalaleivät jääkylmän kettusnapsin kanssa.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi