Reseptit

Silli-tuorejuustopallot

Pyöräytä sillistä palleroita uusien perunoiden kumppaniksi.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Ari Heinonen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 100 g matjessillipaloja
  • 1 viipale ruisleipää
  • 75 g tuorejuusto
  • tilli ja ruohosipulisilppua

Valmistusohje

1. Pane silli, paloiteltu leipä ja juusto tehosekoittimeen. Jauha tahnaksi.

2. Muotoile tahna pieniksi palleroiksi ja pane ne jääkaappiin jähmettymään.

3. Kierittele pallot vihersilpussa ennen tarjoamista.

Lisää kala-alkupaloja:

976780-chili_lime_marinoitu_lohi_Kari_Hautala_otavamedia.jpg

Raikas limetti-chililohi

785063-ceviche.jpg

Saimaan ceviche

817285-silakat.jpg

Balsamicosilakat

Kotiliesi.fi:  Lohipastrami

X