Reseptit

Silli-tuorejuustopallot

29.7.2016 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Ari Heinonen/Otavamedia

Kaupalliset yhteistyöt

Lue myös

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Pyöräytä sillistä palleroita uusien perunoiden kumppaniksi.

Ainekset

100 g matjessillipaloja
1 viipale ruisleipää
75 g tuorejuusto
tilli ja ruohosipulisilppua

Valmistusohje

1. Pane silli, paloiteltu leipä ja juusto tehosekoittimeen. Jauha tahnaksi.

2. Muotoile tahna pieniksi palleroiksi ja pane ne jääkaappiin jähmettymään.

3. Kierittele pallot vihersilpussa ennen tarjoamista.

Lisää kala-alkupaloja:

976780-chili_lime_marinoitu_lohi_Kari_Hautala_otavamedia.jpg

Raikas limetti-chililohi

785063-ceviche.jpg

Saimaan ceviche

817285-silakat.jpg

Balsamicosilakat

Kotiliesi.fi:  Lohipastrami

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme