Reseptit 17.9.2016

Sukulaku-brownies

Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Salmiakkikastikkeella kruunattu Sukulaku-brownie on täydellinen herkku makeannälkään.

Ainekset

200 g juoksevaa margariinia tai Oivariinia
1 dl kaakaojauhetta
4 munaa
2 1/2 dl tavallista sokeria
2 1/2 dl muscovadosokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
100 g paloiteltuja salmiakkilakuja

Valmistusohje

● Sekoita kaikki ainekset keskenään isossa kulhossa. Anna taikinan seistä hetki. Vuoraa noin 30 x 30 cm:n kokoinen reunallinen uunivuoka leivinpaperilla. Kaada taikina vuokaan.

● Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 35–40 minuuttia. Leivonnainen saa jäädä kosteaksi keskeltä. Jäähdytä jääkaapissa täysin kylmäksi ennen leikkaamista.

● Tarjoa brownie-palat vaniljajäätelön tai maidon ja salmiakkikastikkeen kanssa.

Brownie on suussa sulava herkku:

Mustikka-brownies

Mustikka-brownies

pienet minttusuklaa-browniet

Pienet minttusuklaa-browniet

marmoroidut suklaabrowniet

Marmoroidut suklaabrowniet

Kotiliesi.fi: Marianne-browniet

Kommentit (2)

Hei Terhi,

olet oikeassa noista lakujen nimistä. Reseptin laatijalla on saattanut olla mielessä suklaan ja lakun yhdistelmä yleisesti, eikä niinkään sukulakun käyttö kirjaimellisesti, kun on nimennyt reseptin. 🙂

Terveisin,

Emmi Ruoka.fi:n toimituksesta




0



0

Pieni korjaus; sukulaku on suklaa-täytteinen laku, BisBis on lakritsi-täytteinen.




0



0

Hei Terhi,

olet oikeassa noista lakujen nimistä. Reseptin laatijalla on saattanut olla mielessä suklaan ja lakun yhdistelmä yleisesti, eikä niinkään sukulakun käyttö kirjaimellisesti, kun on nimennyt reseptin. 🙂

Terveisin,

Emmi Ruoka.fi:n toimituksesta




0



0

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi