Reseptit

Mustikka-brownies

19.6.2012 Teksti: Katri Schröder Kuvat: Jukka Pakarinen

Kaupalliset yhteistyöt

Lue myös

Suosittelemme

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

12

Arvostelu

Mustikalla höystetyt suklaiset brownies-leivonnaiset sulavat suussa. Valmista niitä vaikkapa piknikille. Tästä reseptistä tulee 12 kpl brownies-leivonnaisia.

Ainekset

200 g tummaa suklaata
100 g hasselpähkinöitä
200 g voita tai margariinia
2.5 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
4 kananmunaa
1.5 dl vehnäjauhoja
5 rkl kaakaojauhetta
2 dl tuoreita mustikoita

Valmistusohje

1. Paloittele suklaa ja sulata vesihauteessa. Rouhi pähkinät karkeaksi rouheeksi.

2. Vaahdota rasva, sokeri ja vaniljasokeri keskenään. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti samalla vatkaten. Lisää joukkoon sulatettu suklaa ja sekoita tasaiseksi. Sekoita vehnäjauhot ja kaakaojauhe ja lisää taikinan joukkoon vuorotellen pähkinärouheen ja mustikoiden kanssa.

3. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun 20 x 35 cm kokoiseen uunivuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme