Suvisalaatti
Kotimaisista kesäkasviksista sekoitettu suvisalaatti on iki-ihana klassikko.
Ainekset
- 1 iso kerä lehtisalaattia
- puolikas kurkku
- 1 nippu retiisejä
- ruohosipulia
- tilliä
kastike:
- 2 dl paksua jogurttia
- puolikkaan sitruunan mehu
- 1 tl Dijon-sinappia
- 2 tl hunajaa
- suolaa
- mustapippuria
- silputtua ruohosipulia
Valmistusohje
1. Huuhtele ja kuivaa salaatinlehdet pyyhkeen sisällä. Asettele lehdet kauniisti vadille. Kuutioi kurkku, viipaloi retiisit. Ripottele kasvikset salaatin päälle.
2. Silppua pinnalle runsaasti tilliä ja ruohosipulia. Sekoita kastike ja tarjoa erikseen.
Vinkki: Jos haluat ruokaisamman salaatin, lisää joukkoon 150 g savustettua fetaa (Fontana) ja 1 dl rouhittuja saksanpähkinöitä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous