Taatelihilloke
Taatelihilloke maistuu juustojen kanssa taivaalliselta.
Ainekset
Taatelihilloke
- 500 g taateleita
- 50 g sokeria
- 50 g hillosokeria
- tähtianis
- 2 cm:n pala vaniljatankoa
- ripaus suolaa
- 1 rkl balsamiviinietikkaa
- neljännes appelsiinin kuoresta raastettuna
- 1 dl vettä
Valmistusohje
Taatelihilloke tehdään näin helposti:
1. Mittaa kattilaan nesteet ja mausteet. Lisää taatelit.
2. Keitä taatelit hiljalleen pehmeiksi mausteiden kanssa 20-30 minuuttia. Poista vaniljatanko, tähtianis ja kanelitanko. Jäähdytä.
3. Tarjoa taatelihilloke juustojen tai ihanan juustotarjottimen hillokkeena.
Kokeile myös punasipulihilloketta tai aprikoosihilloketta juustojen kanssa.
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin syntyy glögiltä maistuva päärynähilloke
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous