Reseptit

Taatelihilloke

Taatelihilloke maistuu juustojen kanssa taivaalliselta.

Teksti:
Virpi Tissari-Simola
Kuvat:
Colourbox

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

12

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Taatelihilloke

  • 500 g taateleita
  • 50 g sokeria
  • 50 g hillosokeria
  • tähtianis
  • 2 cm:n pala vaniljatankoa
  • ripaus suolaa
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • neljännes appelsiinin kuoresta raastettuna
  • 1 dl vettä

Valmistusohje

Taatelihilloke tehdään näin helposti:

1. Mittaa kattilaan nesteet ja mausteet. Lisää taatelit.

2. Keitä taatelit hiljalleen pehmeiksi mausteiden kanssa 20-30 minuuttia. Poista vaniljatanko, tähtianis ja kanelitanko. Jäähdytä.

3. Tarjoa taatelihilloke juustojen tai ihanan juustotarjottimen hillokkeena.

Kokeile myös punasipulihilloketta tai aprikoosihilloketta  juustojen kanssa.

Katso myös Kotiliesi.fi: Näin syntyy glögiltä maistuva päärynähilloke

X