
Täyteläinen marjapuuro
Täyteläinen marjapuuro on vispipuuron astetta pehmeämpi versio. Hehkeän punainen marjainen vispipuuro on terveellinen herkku aamu- tai välipalaksi.
Ainekset
Täyteläinen marjapuuro:
- 1 l manteli- tai riisimaitoa
- 200 g kotimaisia pakastepuolukoita
- 1/2 dl ruokosokeria
- 1 1/2 dl täysjyvämannasuurimoita
Tarjoiluun
- 200 g kotimaisia pakastepuolukoita
Valmistusohje
Täyteläinen marjapuuro tehdään helposti näin:
1. Mittaa kattilaan manteli- tai riisimaito, hieman survotut puolukat ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa kannen alla noin 5 minuuttia.
2. Vispilöi joukkoon mannasuurimot ja hauduta puuro kypsäksi keskilämmöllä välillä sekoittaen, noin 5-10 minuuttia.
3. Jäähdytä puuro kokonaan ja vatkaa se sähkövatkaimella kuohkeaksi.
4. Jaa puuro annoskulhoihin ja lusikoi päälle marjoja.
Lisää raikkaita puuroreseptejä:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous