Reseptit 15.6.2012

Tiramisu-jälkiruoka

Teksti: Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

yli 2h

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Iki-ihana italialainen klassikkojälkiruoka, tiramisu hurmaa takuulla.

Ainekset

2 keltuaista
2 dl tomusokeria
1 rkl vaniljasokeria
250 g mascarponejuustoa
100 g savoiardi-keksejä
2 dl kylmää kahvia
2-3 rkl amarettoa tai kahvilikööriä
kaakaojauhetta

Valmistusohje

Vatkaa keltuaiset ja tomusokeri kovaksi vaahdoksi. Mausta vaahto vaniljasokerilla. Sekoita mascarponejuusto vaahdon joukkoon tasaiseksi seokseksi.

Pane keksit vuokaan tai jälkiruoka-astioihin ja kostuta ne liköörillä maustetulla kahvilla. Levitä mascarponevaahto päälle. Siivilöi kaakaojauhe pinnalle. Anna jälkiruoan maustua jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi