
Tonnikalapastavuoka
Tonnikalapastavuoka nousee uudelle tasolle sekoittamalla joukkoon kaupan valmista béarnaisekastiketta, jossa maistuu rakuuna. Mascarpone mehevöittää ja tuo ruokaan pehmeää kermaisuutta. Jos haluat, voit korvata tonnikalan myös kotimaisilla luonnonkalasäilykkeillä.
Ainekset
Tonnikalapastavuoka
- 1 1/2 l keitettyä pastaa (noin 300 g raakana)
- 2 prk (à 150 g) tonnikalaa öljyssä tai vedessä
- 3 rkl ruohosipulia hienonnettuna
- 2 1/2 dl valmista béarnaisekastiketta tai valkoviinikastiketta
- 1 prk (250 g) mascarponea
- 1 dl parmesaanijuustoa raastettuna
- 1 rs (200 g) kirsikkatomaatteja
- basilikaa
Valmistusohje
Tonnikalapastavuoka tehdään helposti näin:
1. Sekoita uunivuoassa kypsä pasta, tonnikala ja ruohosipuli.
2. Sekoita valmiskastike ja mascarpone tasaiseksi ja kaada vuokaan. Ripottele päälle parmesaaniraastetta ja pestyjä kirsikkatomaatteja. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Viimeistele tonnikalapastavuka tuoreella basilikalla.
Katso myös: Rakastetaanko teilläkin makaronilaatikkoa? Kokeile silloin myös näitä suussa sulavia pastavuokia
Katso myös Kotiliesi.fi: Pastavuoka maistuu koko perheelle – kokosimme parhaat uunipastareseptit, jotka pelastavat arjen!
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous