Reseptit

Vaniljainen pannukakku

20.6.2012 Teksti: Taina Salovaara

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Pannukakku muistuttaa lapsuuden herkkuhetkistä. Valmista vaniljaista pannukakkua esimerkiksi seuraavaan kahvitteluhetkeen.

Ainekset

4 munaa
1 l maitoa
4 dl vehnäjauhoja
0.5 tl suolaa
2 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria
0.5 dl sulatettua voita tai margariinia

Valmistusohje

1. Vatkaa munat ja puolet maidosta keskenään. Lisää jauhot ja sokerit, vatkaa tasaiseksi. Lisää loput maidosta ja sulatettu rasva.

2. Kaada taikina reunalliselle uunipellille leivinpaperin päälle tai isoon voideltuun uunivuokaan. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia.