Reseptit

Vihreä salaatti ja dijoninsinappivinegrette

14.10.2019 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Pekka Nieminen

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

2

Arvostelu

Kiitos
Yksinkertainen on herkullista! Simppeli vihreä salaatti tarjotaan ranskalaisittain pääruoan jälkeen tasoittavana ja vatsaan tilaa tekevänä väliruokana. Yhtä hyvin se sopii paistetun pihvit tai kalan kylkeen.

Ainekset

Vihreä salaatti ja dijoninsinappivinegrette:

1/2 dl oliiviöljyä
2 rkl omenasiideriviinietikkaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl sokeria
1 rkl dijoninsinappia siemenillä
1/2 kerä rapeaa vihreää salaattia
20 g babypinaattia

Valmistusohje

1. Vispilöi isohkossa kulhossa oliiviöljy, omenasiideriviinietikka, suola, sokeri ja dijoninsinappi.

2. Kääntele joukkoon revityt salaatinlehdet ja pinaatti.

3. Jaa salaatti kulhoihin ja nauti raikastavana väliruokana.

Julkaistu aiemmin

seura

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme