
Yrttiperunat
Yrttiperunat maustetaan tuoreilla yrteillä, kuten rosmariinilla ja timjamilla. Valmista yrttiperunoiden kanssa rapeaa hunajakananpoikaa.
Ainekset
- 1 kg pienikokoisia siikliperunoita
- kourallinen tuoreita yrttejä, esim. rosmariinia, timjamia
- 2 tl hienokiteistä merisuolaa
- 3 rkl oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Keitä pestyjä perunoita 10–12 minuuttia. Nosta ne kylmään veteen. Valuta ja painele kuivaksi talouspaperilla. Hienonna tuoreet yrtit ja murskaa ne suolan kanssa morttelissa.
2. Ripottele mausteseos perunoiden päälle ja kääntele niitä pellillä öljyssä. Paista perunoita 200 asteessa puolisen tuntia tai kunnes perunat ovat saaneet hieman väriä pintaansa.
Tarjoa yrttiperunoiden kanssa rapeaa hunajakananpoikaa.
Kokeile myös näitä perunaruokia:
Kotiliesi.fi: Perunacurry
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous