Bruschettat
Juhlat

Näin teet neljän ruokalajin illallisen helposti hetkessä

Kun haluat loihtia ihanan gourmetmenun, mutta et seisoa keittiössä koko päivää, ota avuksi kaupan puolivalmisteet ja oikaise sopivissa paikoissa.
Teksti: Katri Schröder Kuvat: Otavamedia

Valmista herkulliset bruschettat hernepestosta ja tuoreesta mozzarellasta sekä artisokkahummuksesta ja vihanneksista. Tarjoa lisäksi leikkeleitä, joilla voit halutessasi tuunata bruschettoista lihaisampia.

Kuohkea_bataattikeitto_ja_mantelimurua

Alkukeitto syntyy valmiista bataattisoseesta. Kuohuviini viimeistelee keiton.

Broilerinrintaa_ja_herkkutattimuusia_1

Sitruuna- ja valkosipulivoissa kypsynyt broilerinrinta saa seurakseen herkkutateilla aateloitua perunamuusia.

Sitruunainen_crème_brûlée_piirakka_1

Päivällisen kruunaa sitruunainen crème brûlée -piirakka, johon ei monia aineksia tarvita.

 

Lisää ideoita hienolle illalliselle:

970953-rapupasta_tagliatellea.jpg

Gourmet-pastaa – pastaa rakkaudella

927644-filee2.jpg

Härkää hillottujen sipulien ja juuripersiljan kanssa

918907-maissikanaballotine.jpg

Maissikanaballotine

Kotiliesi.fi: Kuorrutetut lohimedaljongit

X