Juhlat 18.5.2016

Tapaksia, salaattia, souvlakia, avokadotsatsikia ja juustokakkua kevään juhliin!

Teksti: Seija Killström ja Taina Salovaara Kuvat: Otavamedia
Buffettitarjoilu sopii kevään juhliin. Ruokaisan noutopöydän antimet on koottu välimerelliseen henkeen. Pöytä on katettu värikkäästi ja sitä koristavat kukat.

Buffet_2

Kevään juhlatunnelma syntyy kauniista yksityiskohdista. Sommittele kukat villisti. Yhdistele värejä rohkeasti ja asettele kukat yllättäviinkin astioihin. Pieni kimppu sujautettiin sokeriastiaan.

Tapakset

Tapastyyppiset merenelävät tarjotaan pienistä laseista limettilohkoilla koristeltuna.

Melonia_ja_mozzarellaa

Makeat melonit ja mieto mozzarella sopivat makupariksi salaattiin.

Souvlaki_ja_tsatsiki

Souvlakivartaat ja avokado-retiisitsatsiki tuovat pöytään tuulahduksen kreikkalaisesta keittiöstä.

Marokkolainen coucous

Marokkolainen couscoussalaatti sopii hyvin myös kasvissyöjille.

Booli_ja_limonadi

Raikas ja kohtuullisesti alkoholia sisältävä karpalobooli on hyvä valinta kevään juhliin. Tarjolla on myös kotitekoista sitruunalimonadia.

Buffet_3

Kun pöytätilaa on niukasti, kahvit katetaan olohuoneeseen. Vihreät samettirahit verhoilutettiin juhlaa varten mohair-kankaalla.

Marja_mascarponekakku

Muhkea marja-mascarponekakku ja makean kirpeä limoncellomousse riittävät hyvin jälkiruoaksi.

 

Tapasäyriäiset
Melonia ja mozzarellaa
Souvlaki – kreikkalaiset lihavartaat
Avokado-retiisitsatsiki
Marokkolainen couscoussalaatti
Limoncellomousse
Raikas karpalobooli
Limeade eli sitruunalimonadi
Marja-mascarponekakku

Katso myös: 

904669-perunasalaatti_salsaverde.jpg

Valmistujaisten buffet-pöydässä maistuvat Välimeren maut

yo_juhla-buffet

Yo-juhlien tarjottavat – kokoa japanilaistyylinen menu

skumppa

Yo-juhlien menu

Kotiliesi.fi: Juhlien tarjoilu ja kattaus – näin selviät ilman paniikkia

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi